Τα προϊόντα της Sαpoon παράγονται από υψηλής ποιότητας φυσικές πρώτες ύλες προερχόμενες από πιστοποιημένους παραγωγούς και προμηθευτές. Διασφαλίζουμε την ποιότητα των πρώτων υλών μας με πιστοποιητικά ανάλυσης καθώς και με τον ποιοτικό τους έλεγχο κατά την παραλαβή τους ως δικλείδα ασφαλείας.

Στόχος μας η δημιουργία ενός σαπουνιού που η σύστασή του θα προσεγγίζει το 100% φυσικής σύνθεσης και μη θερμικής καταπόνησης των πολύτιμων συστατικών του, που είναι κατάλληλα για να ενυδατώσουν και να προσφέρουν θρέψη σε κάθε τύπο δέρματος.

Με την τεχνογνωσία αλλά και τη διαρκή μας μελέτη πάνω στις φυσικοχημικές ιδιότητες της κάθε πρώτης ύλης, αξιολογήσαμε και δημιουργήσαμε τους ιδανικότερους συνδυασμούς ελαίων που θα αναδείξουν τις ενυδατικές και περιποιητικές ιδιότητες του σαπουνιού. Τέλος εμπλουτίσαμε τις φόρμουλες αυτές με συνέργειες αιθέριων ελαιών αλλά και εξαιρετικών αντισηπτικών πρώτων υλών που προέρχονται κυρίως από τον φυσικό πλούτο της Ελληνικής γης. H Μαστίχα, o Κρόκος Κοζάνης και η Τσουκνίδα είναι μερικά από τα πολύτιμα συστατικά που θα ανακαλύψετε στα προϊόντα της Sαpoon.

  • Βιολογικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ψυχρής Έκθλιψης

    plextoΤο πιστοποιημένο παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε προέρχεται από βιολογικής καλλιέργειας ελαιόδεντρα στον κόλπο Γέρας της Λέσβου. Εξάγεται εν ψυχρώ, σε χαμηλές θερμοκρασίες μικρότερες από 17οC και είναι πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά εξαιτίας της ψυχρής συμπίεσης του ελαιοκάρπου χωρίς θερμότητα και εξευγενισμό. Το ελαιόλαδο έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες και μπορεί να δεσμεύει την εξωτερική υγρασία και να τη διατηρεί κοντά στην επιφάνεια του δέρματος διατηρώντας το απαλό και εύπλαστο. Τα σαπούνια με υψηλή περιεκτικότητα σε αγνό ελαιόλαδο προτείνονται για χρήση σε ευαίσθητες επιδερμίδες και σε μωρά. Το βιολογικά Παρθένο Ελαιόλαδό μας είναι πιστοποιημένο από το διαπιστευμένο Ινστιτούτο BIO ΗELLAS και χρησιμοποιείται στα σαπούνια μας σε περιεκτικότητα από 60% έως 100% επί των ελαίων.

  • Έλαιο Καρύδας

    karyda mesaΤο έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Επηρέασε, όσο κανένα άλλο έλαιο, την παρασκευή σαπουνιών ανώτερης ποιότητας. Στην κοσμετολογία λόγω των αντιοξειδωτικών του στοιχείων ,που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα απαλό και φωτεινό. Στη σαπωνοποιία επηρέασε, όσο κανένα άλλο έλαιο, την παρασκευή σαπουνιών ανώτερης ποιότητας και χρησιμοποιείται για τον εξαιρετικό αφρισμό που παράγει, την σκληρότητα που προσθέτει στο σαπούνι και τις ενυδατικές του ιδιότητες.

  • Φοινικέλαιο

    elaio apo foinikaΤο φοινικέλαιο έχει την ικανότητα να αφαιρεί τη λιπαρότητα από το δέρμα, προσφέροντας σταθερό και κρεμώδη αφρισμό. Σε συνδυασμό με το έλαιο καρύδας και το ελαιόλαδο προσφέρει στο σαπούνι την επιθυμητή σκληρότητα.

  • Καστορέλαιο

    elaio apo foinikaΤο Καστορέλαιο χρησιμοποιείται σε καλλυντικά για την “τόνωση” της τριχοφυΐας ενώ προσδίδει μια πλούσια γυαλάδα στα μαλλιά. To Καστορέλαιο είναι πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα που παρουσιάζουν αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και για το λόγο αυτό, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως η ακμή. Επίσης είναι ένα πρώτης τάξης προϊόν με μαλακτικές ιδιότητες, καθώς "παγιδεύει" την υγρασία της επιδερμίδας ,εμποδίζοντας την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση της.

  • Βούτυρο Καριτέ

    voutyro kariteΤο βούτυρο Καριτέ εξάγεται από τους πυρήνες των φρούτων του αφρικανικού δέντρου καριτέ. Είναι αρκετά ήπιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητες επιδερμίδες και μωρά. Καταπραΰνει και μαλακώνει το ξηρό και ξεφλουδισμένο δέρμα. Μερικές ακόμα από τις ιδιότητές του είναι η προστασία από ηλιακά εγκαύματα, η αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και η επούλωση μικρών πληγών του δέρματος.

  • Λάδι Αβοκάντο

    avokadoΤο λάδι Αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες A,D και Ε, πρωτεΐνες και αμινοξέα. Αυξάνει τις περιποιητικές ιδιότητες (conditioning agents) στο σαπούνι και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αλλά απαραίτητο στα ξηρά, αφυδατωμένα και ώριμα δέρματα. Το λάδι αβοκάντο είναι επίσης πλούσιο σε μαλακτικές ιδιότητες που βοηθούν να επουλωθεί το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα και πολλών ειδών ξηροδερμίες, ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα κανονικά ή ξηρά μαλλιά, λόγω του ότι προσδίδει σε αυτά όγκο και λάμψη.

  • Αμυγδαλέλαιο

    amygdaloΤο αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, χλώριο, μαγνήσιο, φώσφορο, που το καθιστούν άκρως ευεργετικό για τα μαλλιά και το δέρμα. Είναι καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες οπότε κάνει πολύ καλό σε περιπτώσεις ερεθισμών , ενώ δίνει πολυτελή και βελούδινη αίσθηση στον αφρό του σαπουνιού, το οποίο είναι πολύ ήπιο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

  • Λάδι Μακαντάμια

    makadamiaΈνα λάδι ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου λόγω της μεγάλης του περιεκτικότητας σε Ω-7. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα εξαιτίας της ομοιότητάς του με τα λιπαρά οξέα του δέρματος. Οι υψηλές ενυδατικές του ιδιότητες καθώς και ο φυσικός του δείκτης προστασίας από τον ήλιο το καθιστούν αποτελεσματικό ακόμα και για τις πιο ώριμες και "ταλαιπωρημένες" επιδερμίδες.

  • Βούτυρο Κακάο

    kakaoΤο Βούτυρο Κακάο προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του κακαόδεντρου. Είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και επουλωτικές του ιδιότητες καθώς περιέχει Βιταμίνη Ε και Βιταμίνη Κ σε υψηλές περιεκτικότητες. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κοσμετολογία, θρέφει την επιδερμίδα και συντηρεί την ελαστικότητα του δέρματος. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών, το Βούτυρο Κακάο αποτελεί ένα καταπληκτικό προϊόν το οποίο χαρίζει πλούσιο αφρό και "σκληραίνει" τη μπάρα του σαπουνιού.

  • Λάδι Αργκάν

    arganΤο λάδι Αργκάν είναι ένα εξαιρετικό σπάνιο λάδι που μαλακώνει τα ξηρά και σκασμένα δέρματα, ενώ η υψηλή του περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, το καθιστά τέλειο ενυδατικό για το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά για όλους τους τύπους δέρματος.Βρίσκεται υπό την προστασία της Unesco ως παγκόσμιος πολιτισμικός θησαυρός και ευδοκιμεί μόνο σε ελάχιστες περιοχές νοτιοανατολικά του Μαρόκου. Για 1,2 λίτρα λαδιού χρειάζονται 100 κιλά αποξηραμένα φρούτα και 10 ώρες σκληρής εργασίας από ένα συνεταιρισμό γυναικών του Μαρόκου που μετέδωσαν τον τρόπο επεξεργασίας του από γενιά σε γενιά, διατηρώντας αναλλοίωτη την χειρωνακτική τεχνική μέχρι σήμερα.

  • Λάδι Αβησσυνίας

    avissyniaΤο φυτικό έλαιο Αβησσυνίας προέρχεται από την Ν. Αφρική με την ιδιαιτερότητα να είναι εξαιρετικά απαλό στην αφή. Πρώτης επιλογής έλαιο για την περιποίηση των μαλλιών αφού τα θρέφει, τα ξεμπλέκει, δίνει λάμψη και τα αναζωογονεί.

  • Λάδι Καλέντουλας

    kalentoulaΤο λάδι της καλέντουλας είναι ένα πολύ καλό καταπραϋντικό και επουλωτικό έλαιο βάσης που λόγω των φλαβονοειδών και σαπωνίνων που περιέχει, θεωρείται ότι έχει στυπτική, αντιφλεγμονώδη, τονωτική και δροσιστική δράση. Κατάλληλο για ήπιους δερματικούς ερεθισμούς, ήπια εγκαύματα και κοκκινίλες.

  • Κίτρινο μελισσοκέρι

    melissokeriΠρόκειται για ένα φανταστικό φυσικό υλικό με αντισηπτικές, μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Βοηθάει το δέρμα να αποκτήσει απαλή και ελαστική δομή. Το Κίτρινο Μελισσοκέρι είναι εκείνο που προέρχεται κατευθείαν από τη κυψέλη της μέλισσας και λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων χρησιμοποιείται συχνά για τη παρασκευή καλλυντικών που προσφέρουν "ασπίδα προστασίας" έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης.

Με την εγγραφή στο newsletter 10% έκπτωση σε όλους τους νέους πελάτες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και προϊόντα μας.